ACNE EYEWEAR

acneeyewear copy1. Acne Frame // 2. Acne Sigmund // 3. Acne Mustang

Jeg kan virkelig aldrig få nok solbriller! Jeg er altid på udkig efter det perfekte par gerne med lidt kant og et design, som skiller sig ud i mængden. Dette synes jeg bestemt, at solbrillerne fra Acnes nye kollektion gør. Jeg har her fundet mine tre favoritter. Frame i farven “Make Up” måtte især gerne beskytte mine øjne denne sommer.

Indeholder affiliate

2 kommentarer

 1. Satina Wandel
  18. maj 2015 at 14:49

  Er egentlig ret vild med Sigmund modellen!

  Svar
  • Anne Johannsen
   18. maj 2015 at 17:04

   De er alle tre mega pæne 😮
   De ville være lidt seje til et helt simpelt outfit, når de er så specielle.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *