NEW BEGINNING

blåtdør1Cos blouse // H&M Trend pants // Chanel bag 

Efter en længere tænkepause på næsten ét år (!!) har jeg valgt at at begive mig ud i kunsten at blogge igen. Denne gang på Style Journal og under mit eget navn. Der kommer til at ske nogle ændringer i forhold til sidst, da jeg gerne vil inkludere nogle af mine andre interesser som eksempelvis gastronomi, musik, boligindretning og film. Jeg håber, at dette ikke vil skræmme nogle væk men derimod give et mere nuanceret billede af mig som person.

2 kommentarer

 1. Emma
  10. maj 2015 at 18:47

  Ih hvor er jeg glad for at se, at du er tilbage i blogland. Din stil er misundelsesværdig, så jeg glæder mig til at følge med fremover og blive inspireret.

  Svar
  • Anne Johannsen
   10. maj 2015 at 18:51

   Mange tak søde!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *