SUNDAYS

selebukser2Nørgaard på Strøget blouse // Calvin Klein dungarees // Chanel bag

Søndag er min yndlingsdag. Den perfekte søndag tilbringer jeg enten derhjemme eller med dem, som jeg holder af i afslappede omgivelser, og gerne under dynen med en god film. For mig handler søndage om at lade op til en ny uge og om at gøre lige præcis, hvad jeg har lyst til. I dag er det heldigvis søndag, så jeg vil slæbe dynen med ind i sofaen, lave en god kop kaffe og sætte en film på. God søndag.

3 kommentarer

 1. Maria
  17. maj 2015 at 19:55

  For det første, omg den taske!!! hvor er den smuk.
  For det andet, dit hår er jo fantastisk! Hvad gør du får at få det sindssyge skinnende look??

  paper.bloggersdelight.dk

  Svar
  • Anne Johannsen
   17. maj 2015 at 19:58

   Jeg er også så vanvittig glad for den!
   Jeg planlægger at lave et indlæg om hårpleje, så hold dig opdateret på bloggen 😉

   Svar
   • Maria
    23. maj 2015 at 18:28

    Det vil jeg helt sikkert gøre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *