AW15 BAG DREAMS

thenewbag1. Marni // 2. Proenza Schouler // 3. Sportmax

Den nye sæsons kollektioner begynder så småt snart at ankomme i butikkerne, og da jeg lidt går og kigger efter en ny taske, er accessorieskollektionerne især interessante at kigge på for mig. Ovenfor ser i nogle af mine favoritter. Marnis Trunk bag har fået et westernpræg og jeg er dybt forelsket i denne udgave, som nok er den pæneste af sin slags til dato ifølge mig. Kent fra Proenza Schouler i krokodilleskind rammer også plet for mig, og minder mig lidt om min gamle skoletaske – på den gode måde! Duffeltaskerne fra Sportmax oser virkelig af luksus med det bløde krokodilleskind og den flettede rem, og er klart også en favorit. Har i udset jer en taske fra de nye AW15 kollektioner?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *