NEW IN: COS SUEDE PUMPS

cosskoCos slip-on suede shoes

I har muligvis set disse sko på bloggen før. Jeg havde nemlig udvalgt dem som værende en Cos-favorit lige her. De er i mine øjne helt perfekte i denne sarte grå nuance, der går godt til de klassiske efterårsfarver. Jeg vil bruge dem med et par cropped uldbukser eller en knælang nederdel.

 

3 kommentarer

 1. Ingeborg
  20. august 2015 at 19:55

  Åhhh de er så smukke! Jeg var selv ret så tæt på at købe dem tidligere på måneden og går stadig og overvejer dem (meget!) 🙂 Glæder mig til at se dem in action!

  Svar
  • Anne Johannsen
   21. august 2015 at 00:08

   Ja er også allerede ret glad for dem. Der kommer muligvis et billede på bloggen i morgen, hvor de er kommet på (;

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *