FOREVER MINE: BALENCIAGA REVERSIBLE WOOL COAT

balenciaga21 balenciaga3Balenciaga coat

Denne jakke blev min lidt tidligere på året, hvor det endnu var for varmt at bære den. Jeg glæder mig meget til sådan rigtigt at få den i brug nu her, hvor efteråret er kommet over os. Jeg synes, at den er helt fantastisk. Simpel men alligevel anderledes. Den er desuden vendbar, hvilket gør, at jeg i princippet har to jakker i én. Jeg ved, at den er et af de items, som jeg kommer til at have forevigt, da den er klassisk og passer til alt i min garderobe.

6 kommentarer

 1. Maria
  13. september 2015 at 14:28

  Af dømme på diverse indlæg må du virkelig have det perfekte udvalg af jakker. Du formår virkelig at spotte de smukkeste af de smukkeste. Jeg er død misundelig ihvertfald!

  Svar
  • Anne Johannsen
   13. september 2015 at 15:18

   Tak <3
   Jeg har virkelig også en svaghed for smukke jakker (:

   Svar
 2. Maria
  13. oktober 2015 at 23:39

  Uh! Jeg har sådan forsøgt om, jeg kunne finde en lignende jakke, siden jeg så denne på din blog (dog uden held).
  Sig endelig til, hvis du en dag skulle sælge den :o)

  Svar
  • Anne Johannsen
   14. oktober 2015 at 08:32

   Det tror jeg desværre ikke kommer til at ske (:
   Men skriver selvfølgelig, hvis det er.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *