STYLE CRUSH: MARIA VAN NGUYEN

mariaAll Pictures found here

Marias blog har været en af mine favoritter i mange år nu, så det var kun et spørgsmål om tid før, at der skulle komme et indlæg dedikeret til hende. Det er sjovt at kunne se den udvikling, som ens yndlingsbloggere har været igennem den tid, som man har fulgt dem. Dengang jeg opdagede Maria, arbejdede hun i Acne (dengang det ikke hed Acne Studios). Derefter fik hun en praktikplads hos The Row, og nu arbejder hun som selvstændig designer. Hun har igennem hele perioden været meget tro imod sin stil og sit univers, hvilket jeg finder værende enormt inspirerende. Marias stil ligger nok ret tæt op ad min egen, og jeg må da også tilstå, at jeg nogle gange kigger hendes blog igennem, hvis jeg løber tør for idéer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *