MY FAVORITE SECOND HAND INTERIOR STORE: NEXT DOOR

nextdoorNext Door

Second hand interior butikken Next Door beliggende på Dag Hammerskjölds Allé på Østerbro er en af de eneste butikker, som jeg ikke endnu ikke har formået at komme ud fra uden en pose. Jeg opdagede butikken igennem et af mine yndlingsprogrammer Loppe Deluxe (ja der er altså en lille krejler gemt i mig). Første gang at jeg besøgte butikken var jeg næsten høj, og min kæreste måtte nærmest slæbe mig ud derfra. Stilen er fransk luksus-møder-vintage-agtig, og den lille butik er indrettet, så man bliver inspireret til selv at gå igang med at mikse og matche. Det er sjældent, at man finder en second hand butik, som er mere gennemført og helt og aldeles ikke ligner second hand. Man skulle nok tro, at dette indlæg er sponsoreret, men jeg er bare, som i nok kan høre, virkelig glad for denne butik. Jeg tror vist også, at jeg snart må forbi igen.

2 kommentarer

 1. Louise
  21. november 2015 at 15:03

  Pyh, det er flot. Og så den der gråblå farve på væggene. Jeg er fan.

  Svar
  • Anne Johannsen
   21. november 2015 at 15:13

   Ja ikke!?

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *