SUNDAY CORNER

cornerAmbassador 1867 pyjamas // Hermés pillow // Rue Verte pillow // Sofakompagniet couch

Om søndagen (eller generelt bare når jeg befinder mig i min lejlighed) er jeg som oftest iført en pyjamas. Det første jeg gør, når jeg kommer hjem, er at smide tøjet og hoppe i disse behagelige klæder. Det er som om, at alt bliver mere hyggeligt, når jeg er iført en pyjamas. Hvis jeg ikke har søndagsplaner, er det en typisk mig-ting at sætte mig i dette hjørne af sofaen med en kop kaffe i hånden og se en god film. Søndag har altid været min yndlingsdag. I får også et lille glimt af min stue på disse billeder. Jeg er stadig igang med at lave om, så dette bliver altså alt, hvad i får at se for nu.

Indeholder affiliate

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *