FOREVER MINE: CHANEL STRIPE BAG IN VELVET

stribetchanelChanel Cruise stripe velvet bag

Dette vidunder købte jeg for to somre siden af min veninde Marie efter lang tids plageri. Den er en limited edition fra Chanels Cruise Collection 12′, hvor temaet var Sailer. Den er faktisk den ting i min garderobe, som der er flest, der har henvendt sig til mig om angående køb. Dette er ret forståeligt, da den altså er noget helt særligt, og jeg har endnu aldrig set nogen have den samme som min. Det er ikke verdens mest praktiske taske, så det er ikke lige den, at jeg vælger at svinge over skulderen inden byturen. Dette gør den derfor ikke til den taske, som jeg bruger mest. Den er dog helt fantastisk i tøjkriser. I en garderobe så minimalistisk som min, er det vigtigt at have nogle items, som står lidt ud og som bringer personlighed til et outfit. Dette er klart et af disse.

2 kommentarer

 1. Maria
  12. december 2015 at 18:20

  Jeg er super misundelig, kan godt forstå du ikke vil af med sådan en unik sag!

  Svar
  • Anne Johannsen
   12. december 2015 at 23:59

   Det er en keeper (:

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *