IF THE JEANS DOESN’T FIT

jeanscutAcne Studios jeans

Selvom jeg er 1.78 høj, er det altså min overkrop og ikke mine ben, der udgør den største del. Jeg har fundet ud af, at mine ben syner længere i bootcut bukser, og bukser der stopper ved anklen. Her er problemet så bare, at bukser der passer mig i livet ofte er for lange i længden. Undskyld men tror sådan cirka alle brands, at alle er bygget som modeller!? Hvis du står med det samme problem og ikke orker, at skulle få lagt alle dine bukser op ved en skrædder, så er det heldigt, at det er på mode med raw edge seams og tråde hængende ned fra buksebenet. Jeg har i hvert fald haft flere bukser forbi guldsaksen herhjemme med stor succes på trods af, at jeg altså er det mest umotoriske menneske, der kan gå på to (lidt for korte) ben.

Indeholder affiliate

4 kommentarer

 1. Satina Wandel
  26. januar 2016 at 18:48

  Haha, så prøv at have en fod, der er større end den anden! Seriøst, nogle gange passer et par sko perfekt til den ene fod, men helt skørt på den anden.

  The struggle is REAL! 😛

  http://satinawandel.dk

  Svar
  • Anne Johannsen
   26. januar 2016 at 20:00

   Real struggle!!

   Svar
 2. mie
  7. februar 2016 at 10:59

  Meget fine sko! Hvor er de fra? 🙂

  Svar
  • Anne Johannsen
   7. februar 2016 at 13:08

   De er fra Cos (:
   De er helt smadrede, så meget har jeg gået i dem.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *