DENIM FEVER BABY + GIVE AWAY WINNER

denimdenimCos mens shirt (similar) // Acne Studios jeans // Jane Kønig hoops

Jeg elsker 90’er trends! All white, store hoops og ikke mindst denim on denim. Det sidste er præcis, hvad jeg var iført i går, og jeg følte mig rigtig godt tilpas. Levi’s reklame irl. Jeg er opvokset i 90’erne, og har derfor gennemlevet alle disse trends før. Det er sjovt, som ting altid kommer på mode igen – selvom man nogle gange sværger, at man ikke vil hoppe i en buffalo igen og vupti, året efter, pludselig finder sine fødder solidt plantet i det førnævnte fodtøj.

Indeholder affiliate

Jeg har forresten fundet en vinder af min Give Away i samarbejde med Jane Kønig. Vinderen blev:

Caroline Klarskov

Tillykke! Du vil snarest modtage en mail.

2 kommentarer

 1. Caroline
  17. februar 2016 at 22:41

  EJ, hvor er det fedt. Tusind tak!! Det er jeg simpelthen så glad for! 🙂

  Svar
  • Anne Johannsen
   19. februar 2016 at 00:29

   Tillykke!!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *