FOR THE FOOD LOVERS: WHERE CHEFS EAT

wceWhere Chefs Eat

Jeg går utroligt meget op i mad – lækker mad, al slags mad. Selv i de måneder hvor økonomien er helt i bund, vælger jeg at prioritere at fylde mit køleskab med lækre sager og at tage ud at spise. Det er livskvalitet for mig. Mit liv er simpelthen for kort til havregrød og pasta med ketchup. Jeg har længe ønsket mig denne bog, som er en guide over, hvor nogle af verdens bedste kokke vælger at spise, hvad tid på døgnet man skal komme og hvad man skal bestille – fastfood, gourmet og michelin. Den dækker hele verdenskortet og er opdelt så simpelt, at man bare slår op under den by/det land, man befinder sig i. Den perfekte gave til alle madelskere.

1 kommentar

  1. Hans Henning
    27. februar 2016 at 09:09

    Den skal vi da også have fat i.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *