HIGH STREET FIND: WEEKDAY KNITTED BLOUSE

weekdayWeekday knitted blouse

Efter at min ven Nicklas viste mig denne strik, som han skulle bruge til en skydning, vidste jeg med det samme, at den skulle jeg bare have fingrene i. Efter en tur i Weekday i København fik jeg at vide, at den kun kom i få butikker, så jeg skyndte mig ind på nettet for at klikke den hjem i både small og xsmall for at være sikker på, at jeg kunne passe én af dem (desperado). Jeg valgte at beholde den i small, som jeg egentlig altid bruger. Den kom på i byen i går med stor succes, og jeg har allerede lyst til at tage den på igen i aften, hvor jeg også skal i byen. Vild ungdom.

6 kommentarer

 1. Emilie
  6. februar 2016 at 18:44

  Hej Anne.
  Kunne dig tænke dig at sælge den i x small? Den er udsolgt på nettet nemlig.

  Svar
  • Anne Johannsen
   6. februar 2016 at 19:29

   Jeg har desværre sendt min tilbage men hold øje derinde (:

   Svar
  • Anne Johannsen
   7. februar 2016 at 04:03

   Den er SÅ lækker (:

   Svar
 2. Kamille
  29. maj 2016 at 18:39

  Sidder den tæt i størrelse small? 🙂

  Svar
  • Anne Johannsen
   29. maj 2016 at 19:35

   Ja tæt men ikke for stramt (:

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *