SUNDAY MOVIES: MOVIES TO WATCH ON NETFLIX

netflixguide

Filmene på Netflix er lidt en blandet pose, og hvis man ikke er den store filmnørd, kan det være svært at finde de små perler, som der kan gemme sig derinde. Da vores nye (påtvungne) filmpakke ikke vírker på vores fjernsyn, er jeg ret afhængig af streamingtjenesterne, og har da også både Viaplay, HBO og Netflix. Men når det kommer til film, så er det altså Netflix, der har mest at byde på af de tre. Jeg har her lavet en lille liste, som jeg har delt op i genrer, så det er let og overskueligt, at finde en film, udfra hvad i lyster:

Komedier: 

The Way Way Back (da jeg så den første gang på vej hjem fra New York, havde jeg lyst til at se den med det samme igen. En rigtig feel-good-film), 10 Things I hate About You (Heath Ledger suuuuk), Fargo (en helt speciel stemning som flere har prøvet at efterligne), Forrest Gump (klassiker), Penelope (en virkelig sød film om en pige der bliver født med en grisenæse), Superbad (en af de sjoveste film nogensinde), The Sweetest Thing (tre lækre damer på roadtrip – en rigtig tøsefilm), Guardians Of The Galaxy (jeg elsker Chris Pratt!), Easy A (en charmerende og virkelig sjov Emma Stone), Mean Girls (ingen over ingen under), Annie Hall (en af mine favoritter og tilsat en masse seje modeøjeblikke), Midnight In Paris (får dig til at drømme om Paris).

Thrillere:

The Departed (det vildeste cast), The Talented Mr. Ripley (aldrig har Jude Law været så lækker), Pulp Fiction (en evig klassiker), Shutter Island (en af de film som alle ville synes er spændende), The Usual Suspects (den vildeste slutning nogensinde), All Good Things (baseret på seriemorderen Robert Dursts forbrydelser), Memento (en film man får lyst til at gense for at opfange ledetråde), The Shinning (“Here’s Johnny“), L.A Confidential (en af de første “voksenfilm” som jeg fik lov at se), Fight Club (en af mine favoritter), Zodiac (baseret på serieforbrydelser af en gerningsmand som aldrig er blevet fundet).

Dramaer:

Big Fish (en utrolig smuk eventyrlig film og en af mine yndlings), Niceville (fantastisk skuespil og rørende historie), Casablanca (en evig klassiker), Good Will Hunting (et fantastisk manuskript og Matt Damon i hans bedste rolle), The Wrestler (en hård film med en fantastisk Mickey Rourke), The Reader (en rørende film om forbudt kærlighed under andenverdenskrig), Eternal Sunshine In A Spotless Mind (min yndlingsfilm), Precious (nok den mest deprimerende film jeg nogensinde har set), Warrior (pludselig blev boksning vildt spændende), Shame (en sexgal Michael Fassbender), Lost In Translation (en film man kan se igen og igen med to af mine favoritter i hovedrollerne), Before-filmene (nok de bedste kærlighedsfilm nogensinde), Half Nelson (Ryan Gosling som lærer), The Fighter (igen blev boksning meget mere spændende – specielt på grund af en storspillende Christian Bale), Dr. Strangelove (en klassiker).

Udenlandske:

Paris Je T’aime (små historier om kærlighed i Paris), Kon tiki (en virkelig smuk og inspirerende film), Once (smuk indiefilm om kærlighed til musik), Blue Is The Warmest Color (et forhold imellem to meget lækre kvinder), This Is England (en lille dreng bliver venner med en bande skinheads), The Boy In The Striped Pyjamas (vær beredt på at tude), Chocolat (husk at køb chokolade inden at filmen starter), The Motorcycle Diaries (en rigtig livsnyderfilm), An Education (Carey Mulligans slå-igennem rolle), Lawrence Of Arabia (en af de mest oscarvindende film), Dans La Maison (nervepirende opbyggende thriller).

5 kommentarer

 1. Hans Henning Johannsen
  7. februar 2016 at 13:11

  Tak for gode tip Anne. Der er da noget at gå igang med.

  Svar
 2. Maria Hansen
  7. februar 2016 at 15:14

  Uh, det indlæg bliver lige gemt! Så glæder jeg mig til at komme igang med dem, jeg mangler 😉

  Svar
  • Anne Johannsen
   7. februar 2016 at 15:37

   Godt at høre (:

   Svar
 3. Lauritz
  7. februar 2016 at 17:20

  Lige hvad jeg manglede i dag! 😉 Tak søde! Håber, at du har det godt.

  Svar
  • Anne Johannsen
   7. februar 2016 at 20:24

   Så lidt <3
   Håber jeg også du har søde!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *