MARCH PLAYLIST

musicJeg er meget musikinteresseret, men må også tilstå, at jeg ofte ikke er så meget med på beatet (hvis i forstår sådan én) når det kommer til nyt musik og hvad der bliver spillet i radioen. Det musik som jeg bedst kan lide, har jeg ofte fundet i film og serier igennem hele mit liv. Udover dette er min far musiker og har ret meget samme smag som jeg selv, så vi deler ofte vores nye musikopdagelser med hinanden. Der er ikke rigtigt nogle genrer, som jeg ikke bryder mig om, så længe at musikken rører noget i mig, får mig til at få det rart indeni og er originalt. i øjeblikket ser min spilleliste således ud:

Joni Mitchell – Cactus Tree og The Circle Game

Leonard Cohen – Nevermind

Oh Wonder – Drive og Without You

Poison – Every Rose Has Its Thorn

Simon and Garfunkel – I Am A Rock og America 

The Smiths – Girlfriend In A Coma og Heaven Knows I’m Miserable Now

Youth Group – Daisychains og Forever Young 

Beirut – Gibraltar

Bon Iver – Heavenly Father

José González – Down The Line og Every Age 

The Naked And Famous – Girls Like You og All Of This

The National – I Need My Girl og Slow Show

3 kommentarer

 1. Hans Henning
  8. marts 2016 at 08:48

  Interessant liste må jeg sige

  Svar
 2. Ebba
  11. marts 2016 at 02:17

  Wow vilken fantastiskt grym blogg du har!!

  Svar
  • Anne Johannsen
   11. marts 2016 at 10:26

   Mange tak <3

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *