MY KIND OF ART

kunst1. Egon Schiele // 2. Egon Schiele // 3. Henri Matisse // 4. Pablo Picasso // 5. Peter Doig

Jeg er de seneste par år begyndt at interessere mig ret meget for kunst og ser pludselig den perfekte søndag for mig som et museumsbesøg. Det har nok noget at gøre med, at mange af mine venner og veninders kunstinteresse er smittet af på mig efter at være blevet slæbt afsted til udstillinger og så er det altså inspirerende at være i et så kreativt miljø. Jeg er dog ret kræsen, hvis man kan sige det, og har igennem tiden fundet frem til en række kunstnere, som er blevet mine favoritter. Især Egon Schieles værker har min opmærksomhed i øjeblikket og værket Die Umarmung pryder allerede en væg i min stue. Jeg er vokset op i et hjem, hvor der var nøgne damer på hver en væg, så jeg har nok vænnet mig til, at det er sådan, at det skal være. Her passes Schieles værker godt ind. Jeg er også fascineret af Peter Doigs farverige og lidt voldsomme univers, da farverne får mig i et godt humør, mens motiverne får mig til at tænke. Derudover er Matisse og Picasso favoritter, men dem kender i nok med sikkerhed i forvejen. Her kan jeg især godt lide de mere enkle værker, som Picassos dyr der taler til mit indre barn.

2 kommentarer

 1. Ans
  7. april 2016 at 13:50

  Super flotte værker!
  Hvor har du købt rammen til din pingvin?

  Svar
  • Anne Johannsen
   7. april 2016 at 15:19

   Også hos Allposters.dk (:

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *