MY RECIPE: ICED COFFEE/FRAPPE

iisNu er det ikke fordi, at der skal gå madblog i modebloggen, men denne opskrift bliver jeg altså nødt til at dele. Jeg selv (og mange af mine veninder skulle jeg hilse og sige) er ret vild med min opskrift på is-kaffe. Da vi begynder at gå lysere dage imøde, tænkte jeg, at det var det helt rigtige tidspunkt at dele den på. Opskriften er til en hel kande, så du kan roligt invitere folk over og byde dem på et glas.

1 kande is-kaffe 

Dobbelt shot espresso (hvis du ikke har en espressomaskine kan man købe pulveriserede espressobønner i Irma, som bare skal blandes op med vand)

4 dl. sødmælk

4 dl. soyamælk

3 spiseskefulde Mocha Freeze (Det kan også bruges til at komme i varmt vand eller i din sorte kaffe, og så er der nok til 15 kander i én dåse)

1 bakke isterninger

Kom alle ingredienserne i en blender og blend til den ønskede konsistens opnåes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *