SPRING FEELING

spring121. Weekday // 2. Weekday // 3. Narcisco Rodriguez // 4. Asos // 5. Mansur Gavriel // 6. Céline

 Ovenfor ser i et par af mine forårsønsker. I starten af en ny sæson plejer jeg at lave en liste over, hvad jeg ønsker min garderobe skal indeholde de næste 3 måneder. Denne gang er jeg b.la. på udkig efter en denimjakke, navy slip-ons, en hvid skjorte med V-udskæring og er så er jeg fuldstændigt på halen over disse fantastiske bukser fra Narcisco Rodriguez. Skjorten er allerede købt, og de navy slip-ons fra Mansur Gavriel håber jeg at finde i Paris. Sidstnævnte laver iøvrigt de pæneste sko i øjeblikket og så er prisen faktisk ikke så slem, som den kunne være.

Indeholder affiliate

6 kommentarer

 1. Josefine
  22. marts 2016 at 15:28

  Hvilken kollektion er tasken fra? Kan ikke finde den på Celines hjemmeside. Den er super flot!

  Svar
  • Anne Johannsen
   22. marts 2016 at 18:02

   Gid jeg vidste det /:
   Fandt billedet på Tumblr.

   Svar
 2. Emma M
  24. marts 2016 at 03:50

  Jeg er i New York nu og er ret sikker på at jeg så de utrolig smukke sko i opening ceremony butikken! Så hvis de ikke er til at opstøve elsewhere, så prøv at skriv til dem 🙂

  Svar
  • Anne Johannsen
   24. marts 2016 at 19:09

   Hvor er du sød! Mange tak!
   Hvis jeg ikke finder dem i Paris, så skriver jeg til dem (:

   Svar
  • Anne Johannsen
   26. marts 2016 at 22:37

   JA!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *