APRIL PLAYLIST

playlistLige nu ser min playliste således ud. Som i kan se, er der ret stor forskel på, hvad jeg hører normalt i forhold til, hvad jeg lytter til, når jeg går i byen. Når jeg går i byen vil jeg egentlig bare høre noget, som jeg kan danse til – jeg er nemlig typen som helst bare gerne vil danse hele natten til det mest poppede pop, hvis jeg kan komme til det. Se også min marts playliste.

Good stuff:

Meg Mac – Roll Up Your Sleeves

Junip – Walking Lightly og Always

Seals and Croft – Summer Breeze

Ian Matthews – Shake It

Little Dragon – Ritual Union og Little Man

White Sea – Overdrawn

Daughter – Human og Medicine

School Of Seven Bells – Open Your Eyes

When I go out (guilty pleasures):

Zayn – Pillowtalk

Casey Veggies – Tied Up

Hellogoodbye – Here In Your Arms

Selena Gomez – Who Says og Good For You

Backstreet Boys – Shape Of My Heart

Rihanna – Desperado

4 kommentarer

 1. Hans Henning
  18. april 2016 at 14:09

  Summer breeze. Den lyttede jeg meget til for næsten 40 år siden. Minder om sol og sommer når det er bedst.

  Svar
  • Anne Johannsen
   18. april 2016 at 23:16

   Nemlig far (:

   Svar
 2. caren
  19. april 2016 at 16:33

  Jeg vil sstraks lytte løs!
  hvordan holder du dig så tynd? er du født sådan? hvor høj er du og hvor meget vejer du?

  KH
  C

  Svar
  • Anne Johannsen
   19. april 2016 at 17:07

   Jeg har altid været ret slank på trods af, at jeg konstant spiser noget, hvis jeg kan komme til det. Lige fortiden arbejder jeg ret meget på at tage på, men synes, at det er svært at finde en sund måde at gøre det på. Sig endelig til hvis du kender nogle tricks! Jeg er 1.78 cm høj og har ingen idé om, hvad jeg vejer (:

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *