THE APRIL LOVE LIST

paris2Pictures (from the last time I visited Paris) found on my Instagram

  • At dagene bliver længere. Det giver mig en lyst til rent faktisk at lave noget og at bevæge mig udenfor. Jeg ved godt, at det stadig er lidt for koldt til at finde strandsættet frem, men når solen skinner på min vinterblege krop, så føler jeg, at der ikke er så længe til.
  • GIRLS. Okay det er måske ikke en nyhed, at jeg er ret stor fan af denne serie, men den nye sæson er altså virkelig fantastisk. Det sidste afsnit (S.5 E.6) har siddet i min krop lige siden, at jeg så det og er måske det bedste afsnit nogensinde. Jeg glæder mig allerede til i aften, når det nyeste afsnit bliver lagt ud på HBO. Opdatering: Dette afsnit var også åndsvagt godt – kom igang folkens!
  • At der kun er én måned til Marie og jeg rejser en tur til Paris. Et break er virkelig tiltrængt hos mig i øjeblikket. Jeg glæder mig til at spise lækkert mad, shoppe og bare nyde at jeg har fri sammen med en af mine bedste veninder.
  • Friske blomster. Blomster er blevet en ny (og billigere) form for impulskøb for mig og jeg er gået helt blomsteramok. Jeg bliver i godt humør, hver gang jeg kigger på dem og så giver de liv til den lille lejlighed. Den perfekte morgen er for mig et nyt magasin, en kop god kaffe og friske blomster.
  • At jeg lige har købt de pæneste spisebordsstole secondhand til ingen penge (se et glimt af dem her). Jeg har længe ledt efter nye stole (og et nyt spisebord), men er desværre ret kræsen, når det gælder møbler. Jeg har ikke rigtigt kunne overskue at skulle til at fyre en masse penge afsted efter noget, som jeg ikke var sikker på, så da jeg forleden dag cyklede forbi den mest rodede genbrugsbutik på Mimersgade og så dem stå udenfor, kunne det ikke gå hurtigt nok med at komme hjem og få min kæreste med hen for at se dem an. Nu mangler jeg kun bordet, som de skal stå rundt om. Sig endelig til hvis i ser noget. Det må rigtig gerne være et rundt glasbord.

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *