LEAVING FOR PARIS (AND WHAT I DID ON SUNDAY)

parisVintage jacket // Asos tee // Asos skirt // Victoria Mingot earrings

Billedet her er fra i søndags, hvor jeg tilbragte hele dagen med Alfred. Dagen startede med, at han havde lavet pandekager til mig, som vi spiste i solen. Derefter tog vi på loppemarked, hvor jeg fik købt jakken og øreringene på billedet. Dagen sluttede med, at vi cyklede ud til Amager Strandpark og spiste en is ved vandet. En ret perfekt dag hvis jeg selv skal sige det.

I dag er dagen, hvor Marie og jeg (endelig) rejser en tur til Paris! Måske den mest tiltrængte ferie nogensinde. Vi har begge haft meget at se til på det seneste, så det bliver virkelig dejligt, at det bare er os to og Paris indtil på søndag, hvor vi flyver tilbage til København. Jeg skal nok sørge for at få taget en masse billeder til bloggen og Instagram. Au revoir!

Indeholder affiliate

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *