THE MOST BEAUTIFUL COAT IN THE WORLD FOR LESS

celineescadaEscada trenchcoat

Ja jeg ved godt, at det ikke er verdens billigste alternativ, men den koster altså 1/6 af, hvad frakken fra Céline koster. Da jeg så Céline-frakken i Paris, var jeg næsten ved at tabe kæben af begejstring. For mig er det næsten tortur (som jeg så alligevel byder mig selv) at træde ind i en Céline. Alt – og især deres ready to wear falder lige i min smag og jeg kan helt seriøst se mig selv i alt. Da jeg fandt dette smukke alternativ fra Escada på Zalando, var der pludselig håb. Nu vi snakker om lækre items for færre penge, så har Asos 20% på alt i dag med koden: YESPLEASE. Jeg overvejer især denne og disse.

Indeholder affiliate

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *