90’S KID FOR LIFE

heygirlheyFilippa K roll neck // Levi’s jeans // Céline belt bag // Glitter earrings

(Lidt) for store hoops, bæltetaske og Levi’s jeans – så føler jeg, at det kører ret godt for mig. Man er vel et 90’er barn og hver lille ting, man kan gøre for at ligne JLO lidt mere, det skal prøves. Dette er sådan cirka mig hver dag lige nu – en stram hvid overdel, bæltetaske og jeans/nederdel afhængig af vejret. Jeg fik nemlig overtalt Marie til at sælge mig hendes overdrevet seje bæltetaske fra Céline, og der er atter ro i Annes taskebutik. Og ja mine øreringe er fra Glitter, som åbenbart har vildt mange seje, crazy og mega billige øreringe. Tak til min stilguru og ven Nicklas for det tip. Kig forresten lige forbi min Trendsales. Jeg har sat alt længere ned og de fleste annoncer er Køb nu.

Indeholder affiliate

4 kommentarer

  • Anne Johannsen
   6. juni 2016 at 15:25

   It is two different ones – but both are by H&M Trend (:

   Svar
 1. Kathrine Ravn brodersen
  29. juni 2016 at 16:32

  Hvordan finder jeg din trendsales?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *