MADS NØRGAARD X FREYA DALSJØ SWIMWEAR

freyamadsMads Nørgaard X Freya Dalsjø bikini

Har i set den nye badetøjskollektion, som Mads Nørgaard har lavet i samarbejde med Freya Dalsjø? Jeg har glædet mig længe til den dag, hvor kollektionen blev lanceret og i forgårs skete det. Begge designere er blandt mine danske favoritter så for mig, var det et match made in heaven. Jeg er egentlig ret vild med hele kollektionen, men denne bikini må være min favorit. Jeg elsker farvekombinationen og off-shoulder overdelen men specielt det, at underdelen er højtaljet, da jeg synes, at det er langt mere flatterende – i hvert fald til mig. Jeg glæder mig til, at den skal med mig ud at bade, men i går kunne jeg ikke lade være med at hoppe i den, da jeg slikkede sol i gårdhaven.

Indlæg lavet i samarbejde med Mads Nørgaard X Freya Dalsjø

2 kommentarer

 1. Kathrine Ravn brodersen
  29. juni 2016 at 16:29

  Hvor er dine sko fra?

  Svar
  • Anne Johannsen
   29. juni 2016 at 18:25

   De er fra Marni (:

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *