NEW IN: CÉLINE BALLERINA

CELINECéline shoes via Kassandra

Mit første udsalgskøb denne sæson blev disse ballerinaer fra Céline. Jeg har længe haft et godt øje til dem, så da jeg pludselig fik denne besked fra MarieCéline ballerinaer 40% i Kassandra”, kunne det ikke gå hurtigt nok med at løfte røret og få hende til at tage dem med hjem til mig. That’s what friends are for you know. De har faktisk næsten ikke forladt mine fødder siden. Det er ligesom at have badetøfler på – i en mere fashionabel udgave selvfølgelig. Har i fundet nogle gode sager på udsalg?

4 kommentarer

 1. Maria
  20. juni 2016 at 09:27

  Bedste udsalgskøb er min kimono fra Sissel Edelbo, købt via instragram til 250 kr. Den er løs, i et så fint mønster og lavet af en gammel indisk sari.
  Jeg kommer til at leve i den, og jeg behøver virkelig ikke andre køb den her sommer.

  De er så fine dine ballerinaer!

  Svar
  • Anne Johannsen
   20. juni 2016 at 17:41

   Jeg elsker virkelig også bare at gøre et kup på Trendsales!

   Svar
  • Anne Johannsen
   20. juni 2016 at 22:04

   I thinks it’s really cute, although you probably won’t be able to fit a whole lot in there – but I have never been the most practical girl (;

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *