SUMMER Q&A WITH CARLA, CLAUDIA AND NADINATHENA

carlaCARLA BLIXT EGELIND // 23 // COPENHAGEN // HENRIK VIBSKOV BOUTIQUE 

Top 3 på min playliste denne sommer:

1. Tosca – Stuttgart (Marlow and Trüby refix) 2. Bo Kaspers Orkester – Vi Kommer Aldrig Att Dö 3. Alain Chamfort – Paradis

Mit hot spot i København om sommeren:

Min vindueskarm med en cigaret og en ven ved min side.

Sommerdrikken:

Jeg har drukket rigtig meget entre 14 et 15, som er en natur-rosévin produceret af Jean-Claude og Anne Beirieu. Ellers en god Caipirinha.

Sommerdestinationen:

Jeg har de sidste mange år rejst til Spanien i sommerferien, og er faktisk lige kommet hjem derfra! Ellers min mors gård oppe i Nordsjælland, som er det rene Morten Korch-idyl.

Go to sommeroutfit:

Plisseret nederdel, en hvid T-shirt, guldsmykker, læderjakke og en lille, fin sok i mine udtrådte sneakers. Og selvfølgelig solbriller!

Mit bedste sommertip:

Gå ud og nyd solen!

Det jeg elsker mest ved sommeren:

At mit humør bliver meget bedre, når solen kommer frem! Og alle duftene. Solcreme, mandesved, saltvand, natur..

claudiaCLAUDIA VEGA ANGELSØ // 22 // COPENHAGEN // PHOTOGRAPHER

Top 3 på min playliste denne sommer:

1. The Internet ft. Kaytranada – Girl 2. A$AP Mob – Yamborghini High 3. Paris Hilton – Nothing In This World

Mit hot spot i København om sommeren:

Da jeg skal Bali om lidt, og kun er hjemme i 2 dage før jeg tager til Paris, må årets hotspot være andetsteds end København. Jeg forudsiger det bliver en lille fransk fortovscafe.

Sommerdrikken:

Jeg tror aldrig, at jeg bliver helt voksen nok til at kunne lide rødvin og kaffe, og i mange år har den stået på meget søde drinks, når jeg har været ude, men i år har jeg opdaget Moscato, som er så sød, at det næsten ikke kan være en vin. Jeg føler mig alligevel ret voksen med et vinglas i hånden.

Sommerdestinationen:

De seneste par år er jeg på et eller andet tidspunkt altid endt i Paris henover sommeren. Og i år har jeg valgt at tage afsted i lidt over en måned for at for at nå lidt af det hele. Arbejde, shopping og lange gåture med mine venner, som kommer på besøg.

Go to sommeroutfit:

Jeans og en silketop, eller et silketørklæde bundet om overkroppen. Min ven Nicklas freestylede et tørklæde på mig en aften inden vi skulle ud, og nu elsker jeg det. Så behageligt og lidt sødt!

Mit bedste sommertip:

Tag på landet! Da jeg selv er vokset op på landet, elsker jeg at komme tilbage, og især om sommeren. Selvom byen lever op om sommeren, er der ikke noget, jeg elsker mere end impulsive pluk-selv jordbær ture og tomme strande med min familie.

Det jeg elsker mest ved sommeren:

Jeg elsker at skyde om sommeren. 3/4 dele af året er der koldt og overskyet her i DK, så jeg forsøger at tage så mange billeder som muligt, når her endelig er sol og over 10 grader. Det føles bare som om, at der er så mange flere muligheder om sommeren, når dagene er længere og lysere.

nadinathenaNADINATHENA SAID SVENSSON // 28 // COPENHAGEN // PR AT HVISK

Top 3 på min playliste denne sommer: 

1. Fleetwood Mac – Everywhere 2. Jhené Aiko – Comfort In Ending 3. Bachar Markhalifé – Lemon

Mit hot spot i København om sommeren:

Da jeg flyttede tilbage til København efter nogle år i udlandet, flyttede jeg overfor The Union Kitchen på Store Strandstræde og det blev lynhurtigt mit “hot spot”. Udover at have byens bedste meat balls er det også de dejligste mennesker, der arbejder der. Dog er jeg nu flyttet tilbage til Amager, og når det skal gå lidt hurtigt og være tæt på, er jeg rigtig glad for Mad & Kaffe. Prøv deres øllebrød med flødeskum! MUMS FILIBABA SIR JEG BAR!

Sommerdrikken:

En god iskaffe kan altid redde selv den mest hektiske morgen. Snakker vi efter kl 17, er Aperol Spritz altid en sikker vinder hos mig!

Sommerdestinationen:

Da jeg jo oprindeligt stammer fra Libanon, er jeg lige nødt til at være fortaler for dette smukke og unikke land. Beirut især er en by, der bestemt er et must. Maden er fantastisk og menneskerne de mest gæstfrie og varme.

Go to sommeroutfit: 

Jeg har fundet den fineste gule kjole, som jeg er blevet rigtig glad for. Den er comfortable, elegant og jeg føler mig meget tilpas i den. Havde jeg kunnet købe den i alle regnbuens farver, havde jeg gjort det.

Mit bedste sommertip: 

Giv dig selv lidt kredit, slap af, nyd dig selv og bare lev i nuet. På med en lækker sommerkjole, et par cool solbriller og slentre lidt rundt i Københavnsgader alene med dit yndlings musik i ørene.

Det jeg elsker mest ved sommeren: 

Livet i København. Folk kommer ud af deres vinterhi. Mennesker på gaden, spontane rosédates med skønne venner, grill, dans til den lyse morgen og sommerforelskelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *