Hvorfor vælge mig?

I skal melde jer til mit danse hold fordi:

  • Jeg har 26 års erfaring
  • Jeg er sindsyg dygtig
  • Jeg har undervist i 10 år
  • Det er min største passion
  • Jeg er den sødeste pige i verden
  • Min drøm er at have Danmarks største danseskole

Som I kan se ovenfor, så er der ingen tvivl om det er mig I skal vælge når vi skal bruge en danselærer. Jeg har fokus på hver og én af mine elever og der er ingen som bliver glemt. Det er noget at det vigtigste for mig. Alle skal have et særligt fokus, da dette vil booste deres engagement i dansen og styrke deres selvtillid for evigt. Grunden til dette er noget af det vigtigste er at jeg husker min kæreste fortalte mig en historie fra hans barndom, hvor han spillede Basketball og hans træner aldrig gav ham opmærksomhed, spilletid eller opfordrede ham til noget eller roste ham. Så hans fandt hurtig sporten kedelig og uinteressant og derfra resten af hans liv aldrig har været glad for sport.

Der hvor jeg kommer til at træne med jer er på Vesterbro i København ikke langt fra Hovedbanegården. Jeg vil opfordre alle til at komme forbi og kigge. Jeg er sikker på I ikke vil fortryde det.