Om Danse Smølfen

Jeg hedder Anne Johannsen og er heldigvis stadig under 30 år – dog kun lidt endnu. Men som man siger så er 30’erne de nye 20’ere, så det bliver absolut intet problem at blive 30.

Jeg er opvokset på Amager, til en mor (Henriette Johannsen), som har danset hele sit liv og været med til utroligt mange dansekonkurrence, som jeg selvfølgelig altid er blevet slæbt med til. Det er helt okay – for jeg begyndte, som lille, hurtig selv at elske at danse og stod altid på sidelinjen om efterabede min mor. Iøvrigt vandt hun flere mesterskaber. Jeg husker engang at vi havnede i Letland til en af Europas mest prestigefyldte dansekonkurrencer, hvor min mor vandt! Jeg har aldrig set hende været så glad eller mig selv for den sagsskyld.

Idag fylder dans hele mit liv og jeg arbejder på at få 2 dansehold om dagen inden for dansekategorierne; Street Dance og Disco. Når dette lykkedes, så er jeg en lykkelig pige.

Skynd jer at ring til mig og meld jer til mine hold – I vil ikke fortryde det.